Fashiondrug is door 1 persoon in bezit en gemaakt. En dat ben ik.
Mijn naam ga ik niet hier op internet zetten omdat ik nog een leventje leid die ik privacy gun. Ik ben 10 jaar en leef in Nederland. Ik zit momenteel op de basisschool, dus ik heb geen studie. Kleding inspireert me heel erg, en ben dan ook dol op mijn kleertjes! Later lijkt het me tof om styliste te worden, haha! Maar ook iets van journaliste of schrijfster. Mijn hobby’s zijn schrijven, muziek
luisteren, computeren, tekenen en photoshoppen.

Hoe kwam ik op het idee.
Ik heb zit thuis meestal achter de computer.
En vind het leuk om dingen als blogs te maken. Toen ik ooit een keer cosmoGIRL! kocht in de winkel las ik een recensie over modeblogs.
Andere meiden inspireerde me om ook over mode te bloggen. Sowieso omdat fashion awesome is!Ik kroop meteen achter de computer en ben namen gaan verzinnen. En heb alles later uitgebreid..
.

Over Fashiondrug.
Fashiondrug heb ik gemaakt op 10 juli 2010. En ik post er regelmatig fashioninfo, of iets over beauty c: Af en toe komen er ook zelfs filmpjes.  En ik hoef verder niets met Fashiondrug te bereiken. Eigenlijk is het voor ons allemaal. Ik wil plezier erin hebben en jullie ook plezier doen!

De lay-outs.
Hier een overzicht van de lay-outs die we hebben gehad. Allemaal zelf gemaakt, dus níet stelen. Klik op het plaatje voor een grotere versie.


Dit was mijn aller eerste, en ik vind hem persoonlijk niet zo geweldig.
Ik heb wel heel lang moeten zoeken voor een goed plaatje, omdat ik
eigenlijk allerlei jurken wou. Maar een goed plaatje daarvoor vond ik niet.
Toen heb ik deze genomen en gebruikt. En ik vind hem goed om mee te beginnen!

Advertenties